Vragen of advies?

Neem gerust contact met ons op.

Binnenschilderwerk

Bij MasterPainters ben je aan het juiste adres voor binnenschilderwerk in Eindhoven en omgeving. De afwerking van het schilderwerk bepaalt in belangrijke mate de ambiance van een ruimte. Wij zijn ons daarvan als geen ander bewust. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten. Onze binnenschilders kijken naar de gehele ruimte: van wand tot kozijn en van plint tot plafond.

Twijfel je over de juiste wandafwerking? Geen punt: wij geven graag advies. Of je nou kiest voor schilderwerk, behang, saus- of stucwerk: MasterPainters zorgt voor fraaie afwerking. Je interieur fleurt ervan op!

Bekijk al onze diensten:

Wat is het favoriete gespreksonderwerp van ons Nederlanders? Het weer! Waar we veel minder over praten: de impact van weersinvloeden op het buitenschilderwerk.

Bij MasterPainters ben je aan het juiste adres voor binnenschilderwerk in Eindhoven en omgeving. De afwerking van het schilderwerk bepaalt in belangrijke mate de ambiance van een ruimte. 

Paint cans, paint brush and color palette on wood table.
Kleuren kiezen is niet altijd even makkelijk. De keuze is immers reuze. Er zijn ‘warme’ en ‘koele’ kleuren. En er zijn kleuren die goed combineren en kleuren die ‘vloeken’ – al is dat natuurlijk ook een kwestie van smaak.
Window box filled with colorful flowers underneath a window and shutters
Voorkomen is beter dan genezen. En met tijdig onderhoud voorkom je problemen zoals houtrot. Wat nu als het schilderonderhoud erbij ingeschoten is?
Painting at home with blue colors
De uitstraling van een ruimte wordt voor een belangrijk deel bepaald door de wandafwerking. Bij MasterPainters snappen we dat. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten.
Master painting wood doors with spray gun processing painting base door house
Zonder veel poespas een nieuwe, strakke en frisse wandafwerking? Dan is het spuiten van latex muurverf een goed idee. Voor het met latex spuiten van wanden gebruiken …

Services

Interior painting

At Masterpainters you have come to the right place for interior painting in Brainport Eindhoven region and surroundings. The finish of the paintwork influences the ambiance of a room. At Masterpainters we understand that. That is why we take the time for our projects and our interior painters look at the entire space. From wall to frame, from door to door and from plinth to ceiling.