Vragen of advies?

Neem gerust contact met ons op.

Latex spuiten

Zonder veel poespas een nieuwe, strakke en frisse wandafwerking? Dan is het spuiten van latex muurverf een goed idee.

Voor het met latex spuiten van wanden gebruiken wij de speciale spuiten van Wagner. Het resultaat is een bijzonder egale structuur, beduidend strakker dan sauswerk dat met een traditionele verfroller is aangebracht. Bovendien is de klus een stuk sneller geklaard. Daarnaast is latex spuiten, afhankelijk van de situatie en de oppervlakte, vaak voordeliger dan latex aanbrengen met de verfroller.

Snel beginnen en halverwege constateren dat het anders moet: dat is niet onze stijl. Daarom beginnen onze schilders altijd met een grondige inspectie van elke wand, muur en plafond. Eventuele oneffenheden worden eerst gerepareerd. Daarna pas brengen we de latex aan. Deze werkwijze staat borg voor een superstrak resultaat.

Advies over afwerklaag

Wat de beste afwerklaag is, hangt af van de manier waarop je een ruimte gebruikt. De gladde afwerklaag van latex kan heel functioneel zijn, zeker in ruimtes die intensief worden gebruikt en moeten kunnen worden gereinigd. Zo zijn er soorten latex die zeer schrobvast en goed afwasbaar zijn. Ook zijn er soorten met een supermat uiterlijk, wat ze ideaal maakt voor toepassing in vettige keukens en vochtige badkamers. We adviseren je graag over wat in jouw situatie de beste afwerklaag is.

Bekijk al onze diensten:

Wat is het favoriete gespreksonderwerp van ons Nederlanders? Het weer! Waar we veel minder over praten: de impact van weersinvloeden op het buitenschilderwerk.

Bij MasterPainters ben je aan het juiste adres voor binnenschilderwerk in Eindhoven en omgeving. De afwerking van het schilderwerk bepaalt in belangrijke mate de ambiance van een ruimte. 

Paint cans, paint brush and color palette on wood table.
Kleuren kiezen is niet altijd even makkelijk. De keuze is immers reuze. Er zijn ‘warme’ en ‘koele’ kleuren. En er zijn kleuren die goed combineren en kleuren die ‘vloeken’ – al is dat natuurlijk ook een kwestie van smaak.
Window box filled with colorful flowers underneath a window and shutters
Voorkomen is beter dan genezen. En met tijdig onderhoud voorkom je problemen zoals houtrot. Wat nu als het schilderonderhoud erbij ingeschoten is?
Painting at home with blue colors
De uitstraling van een ruimte wordt voor een belangrijk deel bepaald door de wandafwerking. Bij MasterPainters snappen we dat. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten.
Master painting wood doors with spray gun processing painting base door house
Zonder veel poespas een nieuwe, strakke en frisse wandafwerking? Dan is het spuiten van latex muurverf een goed idee. Voor het met latex spuiten van wanden gebruiken …

Services

Spray latex

Just a new, sleek and fresh wall finish without too much fuss? Then spraying latex wall paint is a good solution. And even then you have to go to Masterpainters.

Over the years, we have mastered the handling of special sprayers (Wagner) for latex paint. The spraying technique creates an even structure, which is a lot tighter than with sauce work with a traditional paint roller.