Paint cans, paint brush and color palette on wood table.
Vragen of advies?

Neem gerust contact met ons op.

Kleuradvies

Kleuren kiezen is niet altijd even makkelijk. De keuze is immers reuze.

Er zijn ‘warme’ en ‘koele’ kleuren. En er zijn kleuren die goed combineren en kleuren die ‘vloeken’ – al is dat natuurlijk ook een kwestie van smaak. Sommige kleuren maken je kamer optisch ruimer, andere juist knusser en huiselijker. Hoe kies je uit dat bonte palet aan mogelijkheden?

Simpel. Laat MasterPainters je adviseren. Onze binnenschilders kijken naar de vormen van de ruimten, de lichtinval en de kleurvakken. En: ze kennen de laatste trends. We zoeken (en vinden!) de juiste combinatie van verfproducten en -kleuren, zodat elke ruimte tot zijn recht komt. Het resultaat? Ruimten die helemaal jouw persoonlijke smaak ademen.

Bekijk al onze diensten:

Wat is het favoriete gespreksonderwerp van ons Nederlanders? Het weer! Waar we veel minder over praten: de impact van weersinvloeden op het buitenschilderwerk.

Bij MasterPainters ben je aan het juiste adres voor binnenschilderwerk in Eindhoven en omgeving. De afwerking van het schilderwerk bepaalt in belangrijke mate de ambiance van een ruimte. 

Paint cans, paint brush and color palette on wood table.
Kleuren kiezen is niet altijd even makkelijk. De keuze is immers reuze. Er zijn ‘warme’ en ‘koele’ kleuren. En er zijn kleuren die goed combineren en kleuren die ‘vloeken’ – al is dat natuurlijk ook een kwestie van smaak.
Window box filled with colorful flowers underneath a window and shutters
Voorkomen is beter dan genezen. En met tijdig onderhoud voorkom je problemen zoals houtrot. Wat nu als het schilderonderhoud erbij ingeschoten is?
Painting at home with blue colors
De uitstraling van een ruimte wordt voor een belangrijk deel bepaald door de wandafwerking. Bij MasterPainters snappen we dat. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten.
Master painting wood doors with spray gun processing painting base door house
Zonder veel poespas een nieuwe, strakke en frisse wandafwerking? Dan is het spuiten van latex muurverf een goed idee. Voor het met latex spuiten van wanden gebruiken …

Services

Color advice

Choosing colors is not always easy. We are happy to advise you on this. Our painters know what color does to a space. It creates the atmosphere and can make a room appear larger, smaller, more spacious, cozier, homely or even airy. We look for the right combination of paint products and colors, so that the space comes into its own. Our indoor painters look at the shapes of (and in) the space, the incidence of light, color fields and current trends. This is how we achieve a stylish result that suits your taste.