Painting at home with blue colors
Vragen of advies?

Neem gerust contact met ons op.

Sauswerk

De uitstraling van een ruimte wordt voor een belangrijk deel bepaald door de wandafwerking. Bij MasterPainters snappen we dat. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten.

Onze vakmannen nemen de hele ruimte in ogenschouw voordat ze van start gaan met het sauswerk. Van wand tot wand, van plint tot plafond.

Het sauswerk is de persoonlijke touch die je meegeeft aan de wandafwerking. Sauswerk moet strak en dekkend zijn en vrij van aanzetten. Geloof ons: strak sauswerk is een vak dat je in de praktijk pas écht onder de knie krijgt. MasterPainters saust al jaren muren en plafonds van particuliere woningen en bedrijfspanden, met uiterste precisie.

Advies over sauswerk

Over kleur hebben we het al gehad. Over de textuur nog niet. Ook in dit opzicht heb je de keuze. Je kunt kiezen voor een gladde laag zonder strepen of een laag met een (lichte) textuur. Brengen we de latexverf aan met een verfroller, dan geeft dat een lichte structuur. Spuiten we de latex daarentegen, dan is de laag egaler. We leggen het je graag uit en laten je voorbeelden zien, zodat je de afwerking kunt kiezen die het beste past bij je persoonlijke smaak.

Bekijk al onze diensten:

Wat is het favoriete gespreksonderwerp van ons Nederlanders? Het weer! Waar we veel minder over praten: de impact van weersinvloeden op het buitenschilderwerk.

Bij MasterPainters ben je aan het juiste adres voor binnenschilderwerk in Eindhoven en omgeving. De afwerking van het schilderwerk bepaalt in belangrijke mate de ambiance van een ruimte. 

Paint cans, paint brush and color palette on wood table.
Kleuren kiezen is niet altijd even makkelijk. De keuze is immers reuze. Er zijn ‘warme’ en ‘koele’ kleuren. En er zijn kleuren die goed combineren en kleuren die ‘vloeken’ – al is dat natuurlijk ook een kwestie van smaak.
Window box filled with colorful flowers underneath a window and shutters
Voorkomen is beter dan genezen. En met tijdig onderhoud voorkom je problemen zoals houtrot. Wat nu als het schilderonderhoud erbij ingeschoten is?
Painting at home with blue colors
De uitstraling van een ruimte wordt voor een belangrijk deel bepaald door de wandafwerking. Bij MasterPainters snappen we dat. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten.
Master painting wood doors with spray gun processing painting base door house
Zonder veel poespas een nieuwe, strakke en frisse wandafwerking? Dan is het spuiten van latex muurverf een goed idee. Voor het met latex spuiten van wanden gebruiken …

Services

Sauce

The appearance of a room makes the room. Wall finishing plays a major role in this – whether or not the largest. At Masterpainters we understand that. That is why we take the time for our projects. Our craftsmen look at the entire room (or office!) Before they start with the sauce work. From wall to wall and from plinth to ceiling. For example, we look at the shapes of (and in) space, incidence of light and color fields. And we arrive at a result that exactly suits you and your style. But especially with regard to space.