Vragen of advies?

Neem gerust contact met ons op.

Buitenschilderwerk

Wat is het favoriete gespreksonderwerp van ons Nederlanders? Het weer!

Waar we veel minder over praten: de impact van weersinvloeden op het buitenschilderwerk.

Goed onderhoud en duurzame bescherming van je houtwerk maken dat je deuren, ramen en kozijnen langer meegaan. Goed onderhoud voorkomt onnodige kosten zoals tussentijds bijwerken of zelfs (houtrot)reparaties of vervanging van houten delen. Daarnaast vergroot goed onderhoud het comfort van de bewoner of de gebruiker van het pand.

Zoals altijd is een goed begin het halve werk. Daarom beginnen onze buitenschilders altijd met een uitgebreide inspectie van de staat van het houtwerk. Pas als eventuele houtrot is gerepareerd en alle delen goed in de grondverf zitten en geschuurd zijn, starten we met het schilderwerk.

We zijn allergisch voor haastwerk. Voor ieder project nemen we zorgvuldig de tijd. We bekijken het héle pand, inclusief de omgeving en lichtinval, en selecteren zorgvuldig de juiste verfsystemen. Wil je advies? Dan zoeken we samen met jou naar de perfecte kleurencombinatie.

Bekijk al onze diensten:

Wat is het favoriete gespreksonderwerp van ons Nederlanders? Het weer! Waar we veel minder over praten: de impact van weersinvloeden op het buitenschilderwerk.

Bij MasterPainters ben je aan het juiste adres voor binnenschilderwerk in Eindhoven en omgeving. De afwerking van het schilderwerk bepaalt in belangrijke mate de ambiance van een ruimte. 

Paint cans, paint brush and color palette on wood table.
Kleuren kiezen is niet altijd even makkelijk. De keuze is immers reuze. Er zijn ‘warme’ en ‘koele’ kleuren. En er zijn kleuren die goed combineren en kleuren die ‘vloeken’ – al is dat natuurlijk ook een kwestie van smaak.
Window box filled with colorful flowers underneath a window and shutters
Voorkomen is beter dan genezen. En met tijdig onderhoud voorkom je problemen zoals houtrot. Wat nu als het schilderonderhoud erbij ingeschoten is?
Painting at home with blue colors
De uitstraling van een ruimte wordt voor een belangrijk deel bepaald door de wandafwerking. Bij MasterPainters snappen we dat. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten.
Master painting wood doors with spray gun processing painting base door house
Zonder veel poespas een nieuwe, strakke en frisse wandafwerking? Dan is het spuiten van latex muurverf een goed idee. Voor het met latex spuiten van wanden gebruiken …

Services

Exterior painting

Undoubtedly the most discussed topic: the weather in the Netherlands. Less discussed is its major impact on exterior paintwork. Qualitative maintenance and durable protection of your woodwork is therefore very important. With an emphasis on sustainability. Because the class that Masterpainters Eindhoven delivers becomes all the more visible after a few years.