Over ons


Read in English

Wij zijn MasterPainters, een schildersbedrijf gevestigd in Eindhoven.

We verzorgen het schilderwerk van prachtige woningen en bedrijfsruimtes en werken voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Dat maakt ons niet uniek. Wat wel? Onze eigenzinnige benadering van het schildersvak. Een solide en doelmatige manier van werken. Een aanpak die het niveau van solide schilderwerk overstijgt en waarin vertrouwen centraal staat. Milieu, veiligheid en gezondheid worden geborgd door de VCA VOL certificering

Er zijn goede en slechte schilders. Wat hoor je zoal over slechte schilders?

Wij doen het rigoureus anders. Wij werken zoals we zelf zouden willen dat een vakman bij ons thuis zou werken. We bekijken ons werk voortdurend door jouw bril en verbeteren wat beter kan.

Samen met onze leveranciers onderzoeken we of nieuwe producten en innovatieve werkwijzen tot een nog beter resultaat leiden. We zijn overtuigd van de kwaliteit van ons werk. Dat is ook de reden waarom we zo’n uitgebreide garanties durven geven.

Dit maakt MasterPainters bijzonder:

Kwaliteit

Van een vakschilder verwacht je duurzame kwaliteit. Je schilderwerk moet er immers weer jaren tegen kunnen. Daarom werken we uitsluitend met professionele verfproducten en stellen we hoge kwaliteitseisen. We doen alles om perfect vakwerk te kunnen garanderen.

Heldere communicatie

We zijn duidelijk over wat je van ons mag verwachten en wanneer. Dus communiceren we helder. Niet alleen vóór de klus. Ook tijdens en erna.

Garantie

Als je, zoals MasterPainters, belooft kwaliteit te leveren, bied je ook garantie. Dus bieden wij garantie op veel van onze diensten en producten.

Regio Eindhoven

MasterPainters werkt voor particulieren en bedrijven in Eindhoven en omstreken. We houden een straal aan van 30 kilometer. Zo kunnen we snel reageren, blijven onze reistijden beperkt en houden we onze tarieven scherp.

‘De schilders van MasterPainters zijn beleefde en gedreven vaklieden. Ze leveren kwaliteit, zijn servicegericht en communiceren helder’

Closeup of house painting renovation